top of page

2023 TASOKUVAUKSET

Leirin tasokuvaukset

For English, please switch language at menu.
 

Leirin alkeiskurssia opettavat Ari & Seita ja kahden roolin ryhmän opetuksen vetävät alusta loppuun Andrea & Sandra. Muut opettajat kiertävät muiden tasoryhmien tunneilla (alkeisjatko, keskitaso ja edistyneet) siten, että jokaiselle opettajaparille tulee 1-2 kunkin tasoryhmän tuntia. Voidaksesi helpommin valita oman tasosi ilmoittautumista varten, luethan alta eri tasojen kuvaukset.  


Kahden roolin ryhmään osallistuvilla toivotaan olevan jo kokemusta molemmissa rooleissa tanssimisesta - vähintään sen verran, että voisit osallistua alkeisjatkotason ryhmään kummassa tahansa roolissa. Ryhmässä vaihdetaan aktiivisesti sekä pareja että rooleja.

Alkeistaso 

Et ole ennen tanssinut argentiinalaista tangoa tai ehkä ollut jo jollain alkeiskurssilla, mutta tanssi on silti vielä uutta. Tulet hakemaan hyvän perustan tämän tanssin  omaksumiselle.

Alkeisjatkotaso 

Olet tanssinut argentiinalaista tangoa jo jonkin aikaa. Sinulla on hallussa perustekniikka (asento, kävely, vartalon käyttö), tangon keskeiset liike-elementit ja hallitset oman tasapainon. Olet jo tanssinut tangoa milongoissa eri parien kanssa.

Keskitaso 

Olet tanssinut argentiinalaista tangoa säännöllisesti sinulla ovat hallussa seuraavat asiat: Hallitset oman tasapainon ja alat hallita myös parin yhteisen tasapainon. Kuulet ja pysyt rytmissä ja alat huomata ja ilmentää tanssissa eri musiikkityylejä. Viejänä osaat odottaa seuraajaa lopettamaan liikkeensä ennen kuin jatkat omaa liikettä. Ymmärrät eron suljetun ja avoimen tanssiotteen välillä ja sinun on helppo käyttää molempia.

Edistyneet 

Olet kokenut argentiinalaisen tangon tanssija ja hallitset vaivatta perustekniikan ja oman sekä parin yhteisen tasapainon sekä vaativammat tangon elementit. Osaat tulkita erilaisia musiikin tyylejä erilaisten tanssitekniikoiden avulla. Milongoissa tanssiminen erilaisten tanssiparien kanssa sujuu jo mukavasti.

bottom of page