top of page

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Kesäleirille

For English, please switch language at menu.

Kesäleirille ilmoittaudutaan täyttämällä lomake, johon löytyy linkki tämän sivun alalaidasta. Luethan kuitenkin ohjeet ensin!

Voit ilmoittautua leirille joko parin kanssa tai yksin. Parista kumpikin täyttää oman ilmoittautumislomakkeensa. 

Kahden roolin ryhmään ilmoittautumiseen ei tarvita paria, mutta muihin tasoryhmiin yksin ilmoittautuvan leiripaikka vahvistuu vasta, kun hänelle löytyy muiden ilmoittautuneiden joukosta sopiva pari ilmoitamme tästä sähköpostitse. Oppitunneilla on vahva suositus parinvaihtoon, mutta toki myös oman parin kanssa saa halutessaan osallistua.

Ilmoittautumislomakkeen täytettyäsi saat noin viikon sisällä maksuohjeet sähköpostiisi. Mikäli viestiä ei näy, tarkistathan roskapostikansiosi.

 

HUOM! Alkeiskurssia lukuun ottamatta leiri on tarkoitettu Amigos del Tango ry:n jäsenille, ja vuoden 2023 jäsenmaksu (25 €) pitää olla maksettuna ennen kuin paikka leirillä voidaan varmistaa. Ulkomailla asuvilta jäsenyyttä ei kuitenkaan vaadita. Voit liittyä jäseneksi täällä: www.tango.fi/jaeseneksi. Jos olet mielestäsi jäsen, mutta et muista saaneesi jäsenmaksulaskua, otathan yhteyttä osoitteeseen jasen@tango.fi.

Leirille ilmoittautuminen päättyy perjantaina 21.7. Tämän jälkeen vapaita paikkoja voi kysyä osoitteesta kesaleiri@tango.fi.

Leiripaikan voi peruuttaa kuluitta 21.7. asti ilmoittamalla asiasta osoitteeseen kesaleiri@tango.fi. Tämän jälkeen maksu palautetaan vain, mikäli löydämme (tai löydät itse) tilallesi uuden osallistujan.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen:

bottom of page