Ilmoittautuminen aukeaa / Registration opens 15.4.2018!

March 16, 2018

Tervetuloa Amigos del Tangon kesäleirin uusille verkkosivuille! Sivut täydentyvät pian opettajien esittelyillä, tuntikuvauksilla ja hintatiedoilla. Merkitse leirin ajankohta 27.–29.7.  kalenteriisi ja seuraa tätä sivustoa ja FB-sivuamme, lisää informaatiota tulossa pian! 

 

Welcome to the new web site of Amigos del Tango's Summer Tango Camp. We will soon add more information about the teachers, classes and prices. Mark the dates 27.–29.7. in your calendar and follow this page an us on Facbook, more info coming soon!

 

 

Share on Facebook
Please reload

Kesäleiri | Summer Tango Camp

2021 | Järvenpään seurakuntaopisto

lAmigos del Tango ry. kesaleiri@tango.fi

Leiri järjestetään yhteistyössä Järvenpään seurakuntaopiston kanssa