top of page

Jotain uutta, jotain vanhaa! / Something new, something familiar!


Sara ja Ivan vuonna 2014

Tämän vuoden kesäleiriä suunnitellessamme luimme tarkkaan edellisen kesän leiripalautetta ja teimme muutamia säätöjä oppituntitarjontaan. Nyt kaikki – niin himotreenaajat, hengailijat kuin ”sooloilijatkin” – voivat rakentaa juuri omannäköisensä leirin.

Valitse vapaasti!

Viime vuoden leirin palautekyselyssä kysyimme kumpi olisi osallistujille mieluisampi vaihtoehto; se että tunnit myydään valmiiksi räätälöityinä tasopaketteina vai se, että tunnit myydään yksittäin. Vastaukset menivät lähes tasan: 56 % vastaajista oli yksittäisten tuntien kannalla ja 44 % taas piti tasopaketteja parempana.

Tänä vuonna molemmat vaihtoehdot ovat varattavissa heti kun ilmoittautuminen 15.4. aukeaa: voitte parisi kanssa valita kaikki tietyn tason tunnit entiseen tapaan tai noukkia yksittäisiä tunteja makunne mukaan. Jos esimerkiksi hallitsette jo tangon mukavasti, mutta milonga ei vielä suju aivan yhtä jouhevasti, voitte ottaa tangotunnit ylemmältä tasolta ja milongan alemmalta.

Jos ette ehdi paikalle koko leirin ajaksi tai tykkäätte enemmän hengailusta päivämilongassa, voitte halutessanne valita vain muutaman oppitunnin tai ette sitäkään.

Jos haluatte varata koko tasopaketin (4 tango-, 1 milonga-, 1 valssi- ja 1 tekniikkatunti), teidän kannattaa toimia nopeasti, sillä suosituimmat tunnit saattavat täyttyä nopeasti. Lisäksi, jos varaatte 15.6. mennessä seitsemän tunnin kokonaisuuden, saatte 15 %:n paljousalennuksen.

Ei paria? – Ei haittaa!

Viime vuoden leirin jälkeen julkaisimme myös kyselyn, jossa tiedustelimme leirin väliin jättäneiltä miksi he eivät osallistuneet leirille. Kovin suuri yllätys ei ollut se, että 57 % vastaajista kertoi syyksi parin puuttumisen.

Tänä vuonna ei tarvitse jäädä kotiin, vaikka pari puuttuisi, yksin leirille tuleville on tarjolla solo-tunteja ja tekniikkaa! Alkeisiin voi myös vanhaan tapaan ilmoittautua ilman paria.

Ilmoittautuminen aukeaa sunnuntaina 15.4. – olethan valmis!

Kuva: Saran ja Ivanin opetus keräsi runsaasti kiitosta vuoden 2014 kesäleirillä.

 

While planning this year's summer camp we read carefully the feedback from last year and made some changes to the workshops on offer. Now everyone – training enthusiasts to those wanting to relax and those attending without a dance partner – can build a camp just right for themselves. Freedom of choice!

Last year in the camp review forms we asked whether attendees wanted to book for individual workshops or readymade packages of several sessions organised by levels. The answers were almost fifty fifty (56 % individual workshops, 44 % wanted level packages). This year both options are available when registration opens 15.4.; It is possible to choose all the workshops for one set level with your partner or pick various classes as you like. For example, if you are already experienced in Tango but not so good at Milonga then it is possible to choose them from different levels.

If for some reason you are not able to be at the camp for the whole time or would rather relax and dance in the daytime Milongas, it is possible to have just a few workshops (or even none).

For a workshop package we recommend having 4 Tango, 1 Milonga, 1 Vals and 1 Technique class. If this is option suits you then best act fast for the most popular classes will be filled fast. In addition registering for the package of seven workshops before the 15.6. entitles you to a 15% reduction on the workshop fees. Do not have a dance partner? No worries!

After last year's camp we also asked why people did not join us. It was not a very big surprise to find out that 57% of those who replied mentioned the lack of dance partner as one of the major obstacles. This year – no need to stay at home! We offer workshops for dancer where no partner is required, covering various themes like advanced solo training programmes, decorations, technique. As before the beginner course is available for both couples and those without a dance partner. Registration opens 15.4. - Ready, steady, …!

Photo: Sara's and Ivan's teaching got really good estimates at the Summer Tango Camp in 2014.

bottom of page