top of page

Parinhaku & Kimppakyyti FB-ryhmä / Partner & rideshare FB-group


(In English below)

Haluaisitko ilmoittautua kesäleirin paritunneille, mutta pari puuttuu? Voit käyttää Facebookiin perustamaamme ryhmää parinhakuun. Ryhmässä voit myös ilmoittaa, jos tarvitset tai voit tarjota kimppakyydin leiripaikalle.

Olethan myös huomannut, että tänä vuonna olemme huomioineet ilman paria leirille tulevat oppituntitarjonnassame? Tarjolla solo-tunteja ja myös viejien/seuraajien tekniikkatunneille on mahdollista ilmoittautua yksin. Leirille siis kannattaa tulla, vaikka paria ei tänä vuonna löytyisikään.

 

Would you like to register for Summer Tango Camp’s couple workshops, but don’t have a partner? You may use the Facebook group we have created for partner search. You can also ask for or offer rideshare to the camp in this group.

Have you already noticed that this year we have planned workshops for those who come to the camp without a partner? There are solo workshops and you may also register for leader’s/follower’s technique workshops. So, no need to miss the camp, even if you don’t find a partner this time.

bottom of page