top of page

Vielä on hetki aikaa saada 15 % alennus! – Still some time to get a 15 % discount!


Muistathan ilmoittautua kesäleirin oppitunneille 15.6. mennessä, jos haluat hyödyntää 15 %:n alennuksen, jonka saat kun varaat samalla kertaa 7 parituntia. Suosittelemme paketiksi 4 tango-, 1 tekniikka-, 1 milonga- ja 1 valssituntia, mutta muutkin yhdistelmät ovat mahdollisia ja voit valita tunteja eri tasoilta.

Tutustu tuntitarjontaan täällä.

Remember to register for the workshops in the camp before the 15th of June to qualify for the 15% discount , which is available for those booking for at least seven lessons. We recommend that you choose a package of 4 tango, 1 technique, 1 milonga and 1 vals workshops, but other combinations are possible too and you may choose workshops from different levels.

Check the workshops here.

#alennus #discount

bottom of page