Ennakko-ilmoittautuminen päättyy 22.7. / Internet registration ends 22.7.

July 11, 2018

 

Varmista paikkasi haluamillasi tunneilla ilmoittautumalla leirille ennakkoon sunnuntaihin 22.7. mennessä! Tämän jälkeen tunneille – joilla on tilaa – on mahdollista ilmoittautua paikan päällä leirin käynnistyttyä.

 

Lue lisää ja ilmoittaudu: Tunnit/Workshops

 

Registration in the internet for the camp ends on the 22nd of this month! It will be possible to book into classes at the camp too but pre-booking before 22.7. guarantees a place in a preferred workshop.

 

More info an registration: Tunnit/Workshops

 

Share on Facebook
Please reload

Kesäleiri | Summer Tango Camp

2021 | Järvenpään seurakuntaopisto

lAmigos del Tango ry. kesaleiri@tango.fi

Leiri järjestetään yhteistyössä Järvenpään seurakuntaopiston kanssa