top of page

Miten tanssii yksi suuri tangoperhe? – How does one big tango family dance?


Leiripassi on paljon muutakin kuin pelkkä milongapassi! Kannattaa siis tulla leirille vaikka et pystyisikään osallistumaan useille tunneille. Milongojen ja saunan lisäksi passi sisältää Sara Grdanin ja Ivan Terrazasin oppitunnin perjantaina klo 16.00–17.30.

Viime vuonna aloitimme leirin yhdessä kuuntelemalla Murat Erdemselin mainion musikaalisuusluennon. Tänä vuonna paneudumme sosiaaliseen tanssietikettiin ja siihen miten se ilmenee milongoissa. Oppitunnilla käydään etikettiä läpi cabeceosta hyvästeihin. Saamme myös evästystä siihen, miten pystymme erilaisista tanssityyleistä huolimatta tanssimaan mukavasti yhtenä suurena tangoperheenä ja soveltamaan kuviomme käytettävissä olevaan tilaan.

Tämä oppitunti tarjoaa mielenkiintoista asiaa ja oivalluksia sekä uusille että kokeneille tanssijoille.

Huom. ennakko-ilmoittautuminen päättyy 22.7.! Tämän jälkeen voit ilmoittautua paikan päällä.

 

Summer Camp pass is so much more than just a milonga pass! Well worth coming to Petäys even if unable to attend many classes. Apart from the Milongas and saunas it also includes a workshop with Sara Grdan and Ivan Terrazas on Friday at 16.00–17.30 hours.

Last year we had a musicality lecture by Murat Erdemsel, which was a great way to start the camp together. This year we are delving deeper into the whole social dance etiquette and how to express it in the milongas. The workshop will cover the whole journey from cabeceo to goodbye. We will also get some ideas how to dance comfortably as one big tango family in spite of the different styles of dancing and how to manage any movement in any space.

This session will be intriguing and eye opening both for new dancers as well as the experienced ones.

Registration in the internet for the camp ends on the 22nd of this month! After that It will be possible to register at the camp.


bottom of page