top of page

Tervetuloa Kesäleirille! – Welcome to the Summer Tango Camp!


Perjantaina se vihdoin alkaa, Amigos del Tangon 17. kesäleiri! Lämpimästi tervetuloa tähän viikonlopun mittaiseen tangokuplaan! Jos et tullut varanneeksi tunteja etukäteen, voit ilmoittautua tunneille ja lunastaa leiripassin tai ostaa yksittäisiä milongalippuja myös paikan päällä.

Ilmoittautuminen aukeaa perjantaina klo 11.00 ja leirin infopiste palvelee osallistujia kaikkina päivinä. Seuraa infopisteen ilmoitustaulua ja tämän verkkosivuston ajankohtaista-osiota, tiedotamme näillä kanavilla mahdollisista muutoksista. Leirin aikana tavoitat meidät tarvittaessa myös puhelinnumerosta 045 1620 813.

 

On Friday it finally starts, the 17th Summer Tango Camp of Amigos del Tango! You are warmly welcome inside this one weekend tango bubble! If you didn’t reserve classes beforehand, you may still register for the classes and buy a camp pass or milonga tickets on site.

Registration opens at 11.00 am on Friday and the camp info will be at your service during the whole weekend. Please check the info’s announcement board and the News-section on this website regularly. During the camp you can also reach us at this number +358 45 1620 813.

bottom of page