top of page

KESÄLEIRI 

4.-6.8.2023 SOLVALLA, NUUKSIO

SUMMER TANGO CAMP

Tämä on arkistoitu vuoden 2023 Amigos del Tangon kesäleirin etusivu. Tulevan kesäleirin sivut löytyvät täältä.

For English, please switch language at menu.

Muut vuoden 2023 sivut löydät tästä:
Ohjelma
Ryhmät
Tasot
Opettajat
Majoitus
Hinnat
Ilmoittautuminen

Vapaaehtoiset

Amigos del Tangon 20. Kesäleiri järjestettiin Solvallassa, Espoon Nuuksiossa 4.-6.8.2023.

 

​Leiri on tarkoitettu kaiken tasoisille argentiinalaisen tangon harrastajille, myös vasta-alkajille. Oppitunteja on neljällä taitotasolla: alkeet, alkeisjatko, keskitaso ja edistyneet. Tällä kertaa uutuutena on lisäksi oma ryhmä kahden roolin tanssijoille. Lue lisää opetusryhmistä ja taitotasoista Ryhmät-sivulta. Leirin aikataulu löytyy Ohjelma-sivulta.

Leirin alkeisjatkotason, keskitason ja edistyneiden tunteja opettavat tänä vuonna Nina Krook & Alejandro Herlan, Carina Quiroga & Arttu Artkoski ja Nadia Tapia & Daniel Valenzuela. Alkeiskurssin opettajat ovat tuttuun tapaan Seita Keloluoto & Ari Sirén. Kahden roolin ryhmää ohjaavat alusta loppuun saksalaiset Andrea Ehses & Sandra Hoyer, ja ryhmän opetuskieli on englanti. Opettajien esittelyt löytyvät Opettajat-sivulta.

 

Etkö tanssi vielä tangoa? Ei hätää! Lauantaina ja sunnuntaina on tarjolla kokonainen argentiinalaisen tangon alkeiskurssi milongaopastuksineenleirille osallistuminen on todella hyvä tapa aloittaa tämä hieno harrastus. Tervetuloa mukaan!

Leirille voi osallistua joko täyspassilla, joka sisältää oppituntien, milongojen, saunasessioiden ja aterioiden lisäksi majoituksen, tai leiripassilla, joka ei sisällä majoitusta eikä aamiaisia. Huom! Tänä vuonna lounaat ja päivälliset sisältyvät myös leiripassiin. Lisätietoa Majoitus- ja Hinnat-sivuilla.

Toki voit tulla paikalle vain milongoihin! Niitä on neljä: iltamilongat perjantaina ja lauantaina Solvallan salissa sekä päivämilongat lauantaina ja sunnuntaina Luontokeskus Haltian Haltia-salissa.! Musiikista vastaavat perjantaina dj Emma Murros, lauantaina dj Jaana Hänninen (päivä) & dj Satu Laaksonen (ilta) sekä sunnuntaina dj Anna Koroleva-Herlan.

Päivä- ja iltamilongasalit sijaitsevat viereisissä rakennuksissa. Lauantaina klo 19 (ennen milongaa) Solvallan salissa on milongaetiketin esittelytunti leirin uusille tanssijoille; myös milongavieraat ovat tervetulleita mukaan. Luontokeskus Haltian ravintola palvelee milongavieraita perjantaina & lauantaina klo 21 saakka ja sunnuntaina klo 18 saakka. Iltamilongoissa on myynnissä pientä purtavaa edullisin hinnoin, ja myös omia eväitä ja juomia voi tuoda. Baaria/anniskeluoikeuksia ei ole, joten omat juhlakuplivat mukaan! 

Tänä vuonna nautimme täysillä Solvallan hienoista rantasaunoista leiriläisille on tarjolla sekä iltasauna- että aamusaunasessiot kahtena päivänä. Löylyhuoneiden rajallisen koon vuoksi rantasaunat ovat avoinna vain tunneille osallistujille, opettajille sekä leirin vapaaehtoisille.

kesaleiri_2022_saunaranta.jpg

Alkeiskurssia ja milongoja lukuunottamatta leirille osallistuminen edellyttää Suomessa asuvilta Amigos del Tango ry:n jäsenyyttä. Leiri järjestetään (opettajien ja dj'den palkkioita lukuun ottamatta) täysin vapaaehtoisvoimin. Voit liittyä yhdistykseen täällä (jäsenmaksu 25 € / vuosi): tango.fi/jaeseneksi​

Kesäleiri järjestetään Solvallan urheiluopistolla, joka sijaitsee Pitkäjärven rannalla Espoossa, aivan Nuuksion kansallispuiston kupeessa. Opiston osoite on Nuuksiontie 82, 02820 Espoo. Paikalle pääsee kätevästi julkisilla (suora bussi 245 / 245A Espoon juna-asemalta) tai omalla autolla parkkitilaa riittää! Voit tutustua leiripaikkaan Solvallan omilla sivuilla.

Buukkaa siis päivät kalenteriisi ja ILMOITTAUDU MUKAAN! Nähdään Solvallassa elokuussa!

HJS_1781.jpg
iltamilonga_1_JS.jpeg
bottom of page